Ovacık İlkokulu

Vizyon: Dünyada yeni oluşumları ve gelişmeleri okuyan, okutan, araştıran, özgür düşünen, sorunları çözebilen, başkalarının haklarına saygılı, ülkesine karşı sorumlu, toplumsal hayatın her alanında hukukun üstünlüğüne inanan, gelişme açık, çevre bilinci yüksek, kendine güvenen, katılımcı, sorgulayan, etkili ve nitelikli insan yetiştirmek için eğitim öğretim kalitesini sürekli yüksek tutarak hem bilimsel hem de sosyal yönden gelişmiş, yüksek ahlaki değerler kazanmış, küresel rekabete hazır bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu olmaktır.

Misyon: Eğitim ve öğretimle yaratıcı, girişimci, ahlaki değer ve toplumsal sorumluluk sahibi, topluma ve çevreye duyarlı,bilimsel ve kültürel çalışmalar yapan,demokratik düşünen bireyler yetiştirmektir

Başarılar:

Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sivasovacikilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Ovacık Köyü Sivas/Merkez

Yerleşim Yeri - Ovacık Köyü SİVAS/MERKEZ

Adres - Ovacık Köyü Sivas/Merkez

Ulaşım Köye ulaşım sevisle sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Sivas İl Merkezine 50 km uzaklıktadır.